Ruže i meda

Slanje cveca
Buket ruža u kombinaciji sa plišanom igračkom je najbolji način da iskažete lepe čestitke nekom ko Vam je drag! Tri crvene ruže u kombinaciji sa zelenilom i igračka. Možete birati boju ruža i vazu u polju DODATNE NAPOMENE prilikom naručivanja. Mali plišani meda je uključen u cenu buketa. Ukoliko cvećara nema medu trenutno, zadržavamo pravo da dostavimo plišano srce ili sličnu igračku. Cena podrazumeva buket sa plišanom igračkom, bez vaze. Nema potrebe da poručujete i medu dodatno.

Cena: 2801.08 RSD
Uvek sveže cveće
Uvek najpovoljnija ponuda
I uvek isporučujemo na vreme!
Istaknuta cena uključuje PDV
Koristeći usluge naše cvećare cveće možete dostaviti u bilo koje mesto u Srbiji, Crnoj Gori, BiH, Makedonii i Hrvatskoj. U sledećim gradovima cveće možemo dostaviti u roku d nekoliko sati: Beograd, Novi Sad, Sarajevo, Niš, Banja Luka, Kragujevac, Zagreb, Podgorica, Skoplje....

Komentari naših klijenata:

mila

javo sam zadovoljna. pozdrav do sledece porudzbine. mila

Mirsad

Prelijep buket predivnih ruza! Majka mi se rasplakala na telefon. Mirsad

ggnk

sajt je za svaku pohvalu

Branka

HVALA VAM STO STE OBRADOVALI MOJU SESTRU ZA RODJENDAN CVECE JE PREDIVNO VIDELA SAM NA SKAJUPU

Nesa

Hvala,uspeli smo da obradujemo jednu devojku :) Prezadovoljan sam,dostava u nedelju pre podne(uoci prvomajskih praznika)...svaka pohvala !

Nenad

IZUZETNO...hvala puno

Martina

Sve pohvale!!!!! Prezadovoljna sam uslugom.

Jurij (Russija)

Хвала пуно за брзе испоруке, одлична услуга за испоруку цвећа од Русије да Србије))

V & D

Hvala vam mnogo. Drugi put koristim vase usluge, jednom za Sarajevo i jednom za Herceg Novi. Uvjek na vrijeme kao sto ste i obecali. Nemam rijeci koliko smo uspjeli obradovati mamu za rodjendan i 8 mart. Sve zahvaljujuci vama. Veliko hvala! Pozdrav iz Norveske!

Sanja

Uz pomoc vas sam mogla obradovati roditelje za dogisnjicu braka.Super i profesionalno odradjeno. Svaka cas. Pozdrav iz Luzerna
Svi komentari