Black box

Slanje cveca
Crna poklon kutija, u kombnaciji sa žutim, narandžastim ružama i sezonskim cvećem. Elegantno a istovremeno puno života! 9 ruža i zelenilo.

48.9 EUR | 53.14 USD | 5770.20 RSD
Uvek sveže cveće
Uvek najpovoljnija ponuda
I uvek isporučujemo na vreme!
Istaknuta cena uključuje PDV
Koristeći usluge naše cvećare cveće možete dostaviti u bilo koje mesto u Srbiji, Crnoj Gori, BiH, Makedonii i Hrvatskoj. U sledećim gradovima cveće možemo dostaviti u roku d nekoliko sati: Beograd, Novi Sad, Sarajevo, Niš, Banja Luka, Kragujevac, Zagreb, Podgorica, Skoplje....

Komentari naših klijenata:

Nihad

Dali dostavljate cvijece u Tesanj BiH

Tanja

koliko se naplacuje dostava do Subotice?

pera

bravo

Nela

Da li dostavljate cvijece u Konjic?

kimi

lepo osmisljeno, nema sta.

ruzica ercevic (marko.erc93@hotmail.com

Prvi puet vidim danas Vas sajt i radujem se.Moji roditelji zive u Petrovcu na moru,mogu sada da ih darujem,a nadam se da i ja u bliskoj buducnosti pozelim buket cveca na poklon od nekoga,a ako uz sto ide i posiljka poklona onda mi nije zao sto sedim u ovom hladnom Kraljevu,zemljotres smo vec zaboravili.Veliki pozdrav.

zorica

izuzetna ponuda

magdalena andonoska poetesa

Pozdrav od dlabocinite na moeto srce za site cvetovi sto gi imate,aranzmanot,organozacijata i za najubaviot cvet sto raste i na stena-ljubovta.Taa ne e zbor ,taa e zivot.pozdrav so ljubov do celata Vasa ekipa!

magdalena andonoska poetesa

Pozdrav do Vas so ljubov za vnimanieto Vase i poezijata MOJA SO DIPLOMITE KAJ vAS ,STO E GOLEMA CEST I GEST ZA LJUBOV.pOZDRAV OD GRADOT POD MARKOVITE KULI-PRILEP

Amila

Profesionalna usluga. Samo tako nastavite. Odlican customer service.
Svi komentari