Rafaello ruže

Slanje cveca
Neodoljiva kombinacija boja, mirisa i ukusa. Ucinite romantican trenutak sladjim! Devet ruža i Rafaello kuglice ce vam pomoci u tome.

49.9 EUR | 55.66 USD | 5963.05 RSD
Uvek sveže cveće
Uvek najpovoljnija ponuda
I uvek isporučujemo na vreme!
Koristeći usluge naše cvećare cveće možete dostaviti u bilo koje mesto u Srbiji, Crnoj Gori, BiH, Makedonii i Hrvatskoj. U sledećim gradovima cveće možemo dostaviti u roku d nekoliko sati: Beograd, Novi Sad, Sarajevo, Niš, Banja Luka, Kragujevac, Zagreb, Podgorica, Skoplje....

Komentari naših klijenata:

Mirjana

Puno vam hvala na vasoj profesionalnoj usluzi, baka je bila odusevljena, jos jednom puno hvala do sledeceg puta, pozdrav iz Melburna

Zoran

Kupite cvijece voljenoj zeni ali ne zaboravite i vlastitu!!!

Dana Bologna

svaka Vam cast brzi efikasni....od srca vam hvala ulepsali ste dan mojoj voljeni osobi.....

Alma- London

THE BEST! Hvala vam puno na svemu,od sada i u buduce uvijek ste moj izbor no.one:)pozdravi iz suncanog Londona

Familija Setkic

Jos jednom veliko HVALA,ispunili ste sve moje zahteve,organizovali dostavu za neverovatnom brzinom,korpa sa cvecem je jos lepsa nego na slici,ulepsali ste dan mojoj mami!Puno hvala!Prezadovoljna saradnjom i preporucujem svima,samo ovu cvecaru!!!

Sima Miami USA

Znam da su pred izborne kampanje u toku ali ako se kandidujete moj glas ide vama!!! A sudeci po komentarima imate cenzus! Poslovanje vam je brzo,tacno, profesionalno i u najvecoj guzvi,sta narucis to dobijes! Divni ste HVALA PUNO!!!

ALEKSANDRA

Hvala najlepse,super ste bili,sve je tako kako je dogovoreno,pravo vreme,pravo mesto :-) Najbolji ste za svaku dalju preporuku ;-)

Svetlana

Sve pohvale ,koristila sam ih vec tri puta i cvece je dostavljeno po zeljenom vremenu i lepo je izgledalo...svaka cast..

Mirza iz Milana

Havala vam, dostava je urucena na vrijeme..prezadovoljan sam uslugom.

Nada

Vrlo ste profesionalni i tacni!!! Poz Nada Oslo Norway
Svi komentari