Ruže i meda

Slanje cveca
Buket ruža u kombinaciji sa plišanom igračkom je najbolji način da iskažete lepe čestitke nekom ko Vam je drag! Tri crvene ruže u kombinaciji sa zelenilom i igračka. Možete birati boju ruža i vazu u polju DODATNE NAPOMENE prilikom naručivanja. Mali plišani meda je uključen u cenu buketa. Ukoliko cvećara nema medu trenutno, zadržavamo pravo da dostavimo plišano srce ili sličnu igračku. Cena podrazumeva buket sa plišanom igračkom, bez vaze.

od 13.9 EUR (15.94 USD ili 1634.08 RSD.)
Uvek sveže cveće
Uvek najpovoljnija ponuda
I uvek isporučujemo na vreme!
Koristeći usluge naše cvećare cveće možete dostaviti u bilo koje mesto u Srbiji, Crnoj Gori, BiH, Makedonii i Hrvatskoj. U sledećim gradovima cveće možemo dostaviti u roku d nekoliko sati: Beograd, Novi Sad, Sarajevo, Niš, Banja Luka, Kragujevac, Zagreb, Podgorica, Skoplje....

Komentari naših klijenata:

Aleks

I'm very pleased with the service. The arrangement was great, the delivery was on time like a swiss clock and the card, well... it was wonderful! I am very grateful with you all.

@Alma

Da, dostavljamo i u Trebinje

Marinko

Mogu samo da pohvalim i da kazem da sam veoma zadovoljan vec nekoliko sam narucivao preko cvecare online i mogu reci da je servis veoma brz i dobar da sve na vreme stize...

Mladen

Stigle i praline :) Sve u svemu, toplo vas preporučujem svima.

Sandra

sve sam izabrala,platila,sada čekam kako će se sve odviti..pozdrav iz Opatije:)))

Natasha

zaista vam hvala od srca, ja sam zaista odusevljena, jedno predivno bice je plakalo od srece danas ,,,moje preporuke svakako i buduce usluge vase cvecare koristit ce mo!!!

Rozel

Prvi puta smo porucili cvijece kod vas i brinuli smo se da li ce biti dostavljeno jer vas nismo poznavali. Medjutim sve je ispalo savrseno i dostavljeno na vrijeme. Dobili ste jos jednog vijernog kupca, i odlicne preporuke za ostale! Presretni smo da postojite i svakodnevno cinite ljude sretnim! Hvala!

Noemi

Stvarno ste ekspeditivni- ujutro u 10.00 naruceno/u dva dostavljeno - hvala

Kvale

BRAVO !!! Ovo sam ODUVEK želeo, da li radite sa Osijekom ?

Cvecara

Stanice, kako niste uplatili mi ne mozemo dostaviti porudzbinu. Tako da ne kasni nego nece biti dostavljena dok se ne uplati.
Svi komentari